Partners-worden-samenwerking

Stap mee in ons avontuur

wij zijn outdoor ambassadeurs voor jouw merk!

Ambassadeur

Met Roads to Movement zijn we ambassadeur voor verschillende merken en organisaties. Deze samenwerkingen zijn zorgvuldig opgebouwd gedurende onze fietservaring de laatste jaren. Het allerbelangrijkste is dat we producten en diensten oprecht kunnen gebruiken. Daarnaast zoeken we voornamelijk samenwerkingen met merken waarbij duurzaamheid centraal staat en we producten voor lange tijd kunnen gebruiken. 


Door deze zaken uitgebreid te testen kunnen we eerlijk en diepgaand advies geven aan onze volgers. In deze samenwerkingen met bedrijven kruipt enorm veel tijd en toewijding, iets wat we met veel plezier doen. 


Zoek je ook een avontuurlijk  iemand om jouw outdoor product of dienst te testen, fotografie te leveren, of ben je specifiek op zoek om een langdurige en duurzame samenwerking aan te gaan? De plekjes zijn zeer beperkt, maar contacteer ons zeker via partner@roadstomovement.be. 

Partner-worden-roads-to-movement

Duurzaam samenwerken

want samen maken we een verschil!

Waarom samenwerken?

Eerlijke content
We gaan enkel met partners in zee waar we het volste vertrouwen in hebben en die ons de vrijheid geven om hun producten langdurig en eerlijk te testen. Waardeer jij als bedrijf positieve input van ervaren (fiets)reizigers, dan vormen we waarschijnlijk een goed team! We schrijven uitgebreide gear reviews, verzorgen fotografie en delen dit op onze populaire Social Media kanalen. 

Unieke doelgroep

Ademt jouw bedrijf bikepacking, avontuur, outdoor leven of ontwikkeling op welk vlak dan ook? Onze volgers zijn zelf avonturiers, vaak nog zoekende in wat ze graag doen en hoe ze iets kunnen ondernemen. Je bevindt jezelf in de niche van bikepacken en avontuurlijk reizen. Als je met ons samenwerkt, kan je er zeker van zijn dat wij de brug vormen tussen jouw merk en een avontuurlijke doelgroep. Online en offline!
Duurzamer leven
Ontwikkel of promoot je duurzame producten of diensten? Door onze manier(en) van reizen promoten we duurzame avonturen en leven in het algemeen. Vorm samen met Roads to Movement de inspiratie die je wilt uitdragen met jouw merk. In ons leven zijn we dagelijks bezig met duurzaamheid, iets wat onze trouwe volgers appreciëren en meenemen in hun eigen levensstijl. 

onze partners

ortlieb-partnership

fietstassen

ORTLIEB levert kwalitatieve en duurzame fietstassen, reistassen en rugzakken. Perfect voor een bike-touring en bikepacking setup. Volledig waterdicht en ze zien er ook nog eens mooi uit. Maak nu gebruik van onze exclusieve korting van 15%, te gebruiken via deze website op fietstas-sets, single tassen en stuurtassen: ORTLIEB-WRtM-15 (in te vullen bij checkout helemaal op het einde, niet in het winkelmandje)
Komoot-routeplanner

routeplanner

De handigste routeplanner op de markt! Bikepacken, hiken, bike-touring, road cycling... deze app kan het allemaal. Met Komoot stel je jouw routes in een handomdraai samen en zet je deze makkelijk om naar jouw fietsgps. Binnenkort vind je hier een leuke kortingscode. 
routegoesting_logo_camperbouw

camperombouw

Wil jij je busje door vakmensen laten omtoveren tot jouw perfecte droomcamper? Bij routegoesting vind je cursussen die je de kennis en skills geven om zelf aan je ombouw te beginnen. Wij volgden hun cursus 'camperfactory' en zijn momenteel bezig aan onze eigen ombouw. Check echter ook zeker de leuke cursussen die ze aanbieden op hun website!